Όλες οι τιμές των προϊόντων μας είναι τελικές και συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Φ.Π.Α.

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέξτε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

1.  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ισχύει η παραγγελία σας θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της αξίας της παραγγελίας σας αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό(id) της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΣΟΤΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ   ΑΡ.ΛΟΓ: 5451-052107-032    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ   ΙΒΑΝ:GR4370100000000383204682479     VIVA WALLET

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ     ΑΡ.ΛΟΓ: 50350299074    MY POS WALLET

Μετά την κατάθεση στον λογαριασμό θα πρέπει να αποστείλετε αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης  στο email: gadgetoulis.info@gmail.com

Το ποσό αυτό της κατάθεσης δεν είναι άμεσα αναλήψιμο αλλά δεσμεύεται για χρονικό διάστημα 48 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Το ποσό αυτό αποδεσμεύεται μετά την αποστολή του επιβεβαιωτικού  e-mail της εταιρίας μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την εκτέλεση της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που δηλώνονται με τραπεζική κατάθεση θα κρατούνται σε εκκρεμότητα δεκαπέντε (15) ημέρες μέχρι να εξοφληθούν. Μετά το πέρας των 15 ημερών αν δεν έχουν εξοφληθεί θα ακυρώνονται.

2.  Με αντικαταβολή
Η Υπηρεσία της αντικαταβολής είναι μια έξτρα υπηρεσία που χρεώνεται με το ποσό των 2,5€ πέραν του κόστους των μεταφορικών.

3.  Πληρωμή στο κατάστημα μας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ο ίδιος πληρωμή στο φυσικό κατάστημα μας και να πληρώσετε με την μέθοδο της επιλογή σας ( μετρητά ή κάρτα).